fbpx

Om Scout Robotics

Mit navn er Per Valentin Lund, jeg er 48 år og bor i Randers. Min interesse for flyvning og elektronik kombinerede jeg i 2016, da jeg begyndte at arbejde med flyvende droner ift. video- og fotoproduktion. At levere foto og video vha. droner kræver en stor viden inden for en række områder. Først og fremmest skal man være en dygtig dronepilot, derudover skal man have en stor viden om elektronik,  video- og fotoredigering, samt have en god forståelse for samspillet mellem teknik og det nærmiljø, man befinder sig i.

Det er vigtigt at have en god forståelse for, hvilke type drone, man har behov for ift. en stillet opgave. Hos Scout Robotics har vi valgt at flyve med 3 modeller, den mindste og mest agile DJI Phantom 3 professionel, den noget større DJI Inspire pro og den største DJI Matrice 600 Pro. Disse 3 Droner udmærker sig ved at have høj performance kameras som har en opløsning fra 4K video/12Mb foto til 5.2k video/20Mb foto. Derudover er de alle 3 højt ydende på stabilitet i luften samt meget sikre at flyve med ift. sine omgivelser. Alle Scout Robotics er derudover forsikret med den lovpligtige ansvarsforsikring, der skal bruges ifm. materiel- eller personskade.

På droneområdet er der en stramt reguleret lovgivning og jeg har derfor gennemført en certificeret droneoperatøruddannelse i 2016 for at sikre, at alle flyvninger foregår lovgivningsmæssigt korrekt. Scout Robotics er idag certificeret inden for alle kategorier af droner og har tilladelse til at flyve om natten.

 


Vision og mission

Det er Scout Robotics' vision at være den førende samarbejdspartner indenfor luftfoto og video inspektion via strategiske samarbejdspartnere, hvor målet er oprigtig win-win. 
Ambitionen er at have en dyb teknisk viden om de områder, Scout Robotics inspicerer.

Missionen er at løse opgaver ved brug af droner, hvor Scout Robotics IVS kan gøre en forskel. Scout Robotics mål er blandt andet:

Udskriv